Derde prijs voor Eetwinkel de Hollandsche Tuyn in Cafetaria Top 100

BERGEN OP ZOOM – Maandagmiddag vertrok het team van Eetwinkel De Hollandsche Tuyn naar Hilversum voor de uitslag van de Cafetaria Top 100 editie 2017. Ze kwamen terug met twee mooie prijzen.

Het vakblad Snackkoerier organiseert al jaren deze verkiezing, vooral om te laten zien dat er veel kwaliteit wordt gepresenteerd in de sector van de cafetaria's en verwante eetgelegenheden. Het winnen ervan is een serieuze aangelegenheid. Je wordt bezocht door mystery guests, die heel kritisch kijken naar wat je aanbiedt maar ook naar hoe je dat doet. En er is een vakjury die je producten en presentatie beoordeelt.

Provinciewinnaar

Eetwinkel De Hollandsche Tuyn viel blijkbaar in de smaak want het team kreeg een derde prijs uitgereikt maandag, en de competitie is enorm. Daarmee staat het bedrijf, samen het Het Strandhuys dat de publieksprijs won, als één van de twaalf Brabantse adressen die door de selectie kwamen, in de Cafetaria Top 100. Daarnaast is DHT uitgeroepen tot provinciewinnaar. Bergen op Zoom staat aardig op de kaart inmiddels, als het om kwalitatieve cafetaria's gaat.