Nog even spannend wat er in Gouvernement komt

BERGEN OP ZOOM – Over de exacte invulling wordt nog even geheimzinnig gedaan maar het gemeentebestuur laat nu al weten blij te zijn met wat er aan de Wouwsestraat en het Gouvernementsplein gaat gebeuren. In het Gouvernement komt een nieuw entertainment-concept.

Initiator achter het plan is M2Leisure, een grote organisatie die wereldwijd de meest uiteenlopende entertainment-projecten heeft gerealiseerd. Volgens het college gaan de plannen die in de Bergse binnenstad worden vormgegeven een flinke positieve bijdrage leveren aan de levendigheid hier. Het betreft een volledig nieuw concept met entertainment voor alle leeftijdscategorieën, waarin spelen, leren, verblijven, ontdekken en vooral plezier maken de boventoon zullen voeren.

Twee presentaties

Woensdag 7 maart gaan wethouder Patrick van der Velden en een vertegenwoordiger van M2Leisure een presentatie geven aan ondernemers en bewoners over wat er staat te gebeuren, op locatie natuurlijk. Ondernemers zijn om 18.15 welkom aan het Gouvernementsplein 1, bewoners kunnen er om 19.30 terecht.

Afbeelding: BinnenstadsLab (Facebook)