Ondernemersgala verhuist naar Groot Arsenaal

BERGEN OP ZOOM – Ben ter Bogt, voorzitter van het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala, heeft laten weten dat het jaarlijkse event dit jaar niet plaats gaat vinden in de spiegeltent bij Intratuin, zoals was aangekondigd. De gemeente wil voor geen toestemming verlenen voor het geluidsniveau dat nodig is om zo'n avond te houden, vanwege mogelijke geluidsoverlast voor omwonenden.

De spiegeltent, door het warenhuis tot 'Royal Palace' gedoopt, is gepland van oktober tot eind januari 2019. Er gaan de nodige activiteiten plaatsvinden, van lekker eten tot kindermiddagen en allerlei entertainment. Ook het ondernemersgala zou er plaatsvinden maar onlangs bleek dat er geen vergunning is voor het geluidsniveau dat 's avonds met zo'n evenement gepaard gaat. Redelijk last-minute moest dus een alternatief gevonden worden en dat is de begane grond van het Groot Arsenaal geworden.

Blij

De organisatie is blij dat de avond gewoon doorgang kan vinden en belooft 'een spetterende zesde editie van ons gala.' Op 2 november 2018 worden dus in het monumentale gebouw aan de Rijtuigweg de winnaars bekend gemaakt van de Aangenaam GoBoZ Stadsprijs 2018. In de categorie Grote Onderneming zijn de kanshebbers Washin7, DCN Diving en Roosenboom Logistiek. De genomineerde 'kleine' ondernemingen zijn Hopmans wonen, manege De Paardenhoeve en de familie Wattimena (Bodega Waldolala, Foodstoet, Il Maccherone). Er kan hier (link) nog worden gestemd.

Er is tevens een veiling voor het goede doel: Voedselbank Goed Ontmoet. Wie daar meer over weten kan het beste de GoBoZ Facebookpagina eens bekijken.

Jacek Dylag