Politie pakt weer drugsverdachten op in de regio

BERGEN OP ZOOM / ROOSENDAAL / RUCPHEN – Dinsdagavond heeft de politie in Roosendaal en Rucphen vier mannen aangehouden tijdens een drugsonderzoek. Onder hen bevindt zich ook een inwoner van Bergen op Zoom.

Na een voorbereiding van vele weken werden dinsdagavond rond 18.30 uur op de Raadhuisstraat in Roosendaal en de Rijksweg-zuid bij Rucphen twee mannen afzonderlijk op heterdaad aangehouden. Zij hadden zojuist drugs gekocht en gebruikershoeveelheden cocaïne en hennep bij zich, die in beslag werden genomen. De twee (25 en 26 jaar, woonachtig in Roosendaal en Bergen op Zoom) werden dinsdagavond verhoord en mochten 's avonds het politiebureau weer verlaten.

Politiecellencomplex

Agenten hielden rond 20.00 uur elders in Roosendaal opnieuw twee mannen aan van 20 en 23 jaar, beide inwoners uit die stad. Het duo wordt onder andere verdacht van het dealen van drugs en is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht.

Zoekingen

Vervolgens zijn op vier locaties in Roosendaak zoekingen gedaan, in een bedrijfspand, twee woningen en een garagebox. Er werden softdrugs, minimaal 15.000 euro in contanten, copmputers en een handelshoeveelheid hard- en softdrugs in beslag genomen, maar ook twee auto's en twee bromfietsen die gebruikt zijn bij het dealen van de drugs.

Bron: Politie.nl