Ontdek de proef- en beleefpunten op de Brabantse Wal tijdens ProefMei

OP ZATERDAG 2 EN ZONDAG 3 JUNI, 10:00 – 16:30 uur 

BERGEN OP ZOOM / BRABANTSE WAL – Ontdek de Brabantse Wal op de grens van Brabant en Zeeland. Daar waar de bosrijke Brabantse zandgronden de Schelde en de Zeeuwse klei ontmoeten is een prachtig heuvelachtig landschap ontstaan. In dit unieke landschap zijn een aantal locaties tijdens de culinaire manifestatie ProefMei omgetoverd tot proef- en beleefpunten. Hier ontdek je de Brabantse waterlinie en maak je kennis met streekproducten van de Brabantse Wal.

Je kunt deze proef- en beleefpunten op allerlei manieren bereiken: te voet, met de fiets en meer. Kies zelf je vervoersmiddel. Op deze manier is de tocht voor iedereen toegankelijk, zelfs voor mindervaliden per auto of tandem. Aan de hand van de fietsknooppunten is er een optionele route van circa 30 kilometer langs de proef- en beleefpunten uitgezet.

Locaties

  • Sint Antoniusmolen in Halsteren
  • Fort de Roovere (Uitkijktoren Pompejus) in Halsteren
  • Stadsboerderij de Kleine Kievit in Bergen op Zoom
  • Emma’s IJssalon aan de boulevard in Bergen op Zoom
  • Zeeverkennersgroep Karel Doorman in Bergen op Zoom

Kaartverkoop

Al voor € 7,50 per persoon ontdek je de Brabantse Wal op deze bijzondere manier. Kinderen tot 12 jaar betalen € 2,50. Koop aan de kassa in het Markiezenhof in Bergen op Zoom of bij de bovenstaande proef- en beleefpunten een proef- en beleefkaart. Op deze kaart staan alle locaties vermeld, inclusief de optionele route. En met deze kaart ontvang je op alle locaties een proeverijtje van onze heerlijke streekproducten. De kaart is zowel op zaterdag als op zondag geldig. Starten kan vanaf het Markiezenhof in Bergen op Zoom of van alle eerdergenoemde proef- en beleefpunten. Deze punten zijn geopend van 10.00 – 16.30 uur.

www.proefmei.nl