Onverwacht bezoek van de Sint bij KijkopBergenopZoom.nl

BERGEN OP ZOOM – Wat zijn we vereerd! We kregen bij KijkopBergenopZoom.nl zomaar ineens bezoek van Sint Nicolaas. Hij was speciaal naar ons toe gekomen, met een boodschap en een presentje.

Geheel onverwacht ging de bel en stond de Goedheiligman met zeven Pieten voor de deur. Of ze even binnen mochten komen? Maar natuurlijk! Zulk belangrijk bezoek laat je niet voor de deur staan. De Sint kwam ons een heerlijke roomboterletter brengen, natuurlijk in de vorm van een S, en hij wilde enkele woorden tot ons richten. De jubilerende Stichting Sint Nicolaas bestaat immers 100 jaar en organiseert heel veel extra activiteiten. Niet alleen zijn zij blij met de aandacht die onder andere ons platform daar aan besteedt, ook Sinterklaas en de Pieten vinden dat erg fijn. Daarom kwamen ze even langs, met dat bedankje. Wat een leuk gebaar!

Natuurlijk hebben we beloofd ook van de andere avonturen die Sint en Piet nog in deze gemeente beleven zo veel mogelijk verslag te doen en we hebben een liedje voor hen gezongen. Gelukkig vroegen ze niet of we verder ook braaf geweest zijn…