Ook Spaanse politie zoekt naar vermiste Bergse meisjes

BERGEN OP ZOOM / MÁLAGA – De Bergse meisjes Femke Lucas en Sam Bruijs zijn nog steeds vermist. Inmiddels zoekt ook de Spaanse politie naar het tweetal. Toch zijn ook Nederlandse tips nog steeds zeer welkom.

Vandaag meldde Omroep Brabant dat er ook in Spanje naarstig wordt gezocht naar de twee Bergse meisjes, die sinds dinsdagochtend vermist zijn. Ze zijn via het Eindhovense vliegveld naar Málaga gereisd, is het vermoeden. De Nederlandse politie heeft intensief contact met hun collega's daar en ze zijn er inmiddels ook gesignaleerd, meldt Omroep Brabant. Ook op Spaanse Facebookpagina's staan inmiddels oproepen en er worden in Málaga flyers verspreid met afbeeldingen en de dringende vraag de politie te bellen wanneer iemand ze ziet.

Toch blijven ook tips uit Nederland welkom. Wellicht kunnen ze bijdragen aan een beter beeld krijgen van wat er precies aan de hand is en van de mogelijke beweegredenen van de meisjes. Bel dus gerust met 0900-8844 wanneer je at denkt te weten of te hebben gezien.