Oproep Audities Bergs Leut Theater 2019

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM / KRABBEGAT – 't Berregs Leut Tejater brengt in 2019 een nieuwe productie: De Legende van de Blauwe Schuyt. Een verhaal zonder diepgang, met dubbele lading (en niet alleen in het ruim). Een verhaal waarvan het publiek uit hun stoel geblazen wordt van de diverse winden die gaan waaien (en te ruiken zijn). Een verhaal, waar het publiek van overstag gaat en beseft: Ja! Dat was inderdaad een soort verhaal…

Maar zoals de Titanic niet kon zinken zonder ijsrots, kan de Blauwe Schuyt niet gaan varen zonder bemanning.

Heb jij altijd al eens met je billen bloot willen gaan? Heb je een ondragelijke drang om te zingen als een minstreel, te dansen als een bronse pauw of te acteren als Silvester Staloneof Katja Schuurman? Of heb je dit al veel vaker gedaan, maar wil je meer? Dan is dit je kans!

Ben jij tussen de 16 en 111 jaar? Kan je zingen óf dansen óf acteren? (of alledrie, of twee van de drie, of een beetje van de drie, of een beetje van de drie en 1 heel goed, of… nou ja…. je snapt het wel). Kan jij van september 2018 tot 16 februari 2019 op vrijdagavonden repeteren? Kan jij in de week van 18 tot en met 23 februari 2019 ’s avonds en 24 februari 2019 in de middag? (en nog een paar dagen voor die tijd)

Heb je al vaker mee gedaan of wordt dit jouw eerste keer? En lijkt het je leuk om mee te werken aan weer een nieuwe Vastenavendmuzekul? Meld je dan vlug aan voor deze geweldige audities op 13 mei 2018 of 27 mei 2018!!! Let op: aanmelden voor 1 mei naar info@blt-boz.nl.

We zien je heel graag voor de eerste, of voor de zoveelste keer verschijnen! Voor de laatste categorie: Vrees niet… we gaan deze keer voor audities op maat! (waarschijnlijk vierkwarts…)