Overval Halsterse snackbar Plaza Dorpszicht in uitzending Bureau Brabant

HALSTEREN / EINDHOVEN – Op 3 september werd de Halsterse Snackbar Plaza Dorpszicht overvallen. Het personeel moest, onder bedreiging van een mes, geld in een tas stoppen. De dader is nog niet gevonden. Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt er daarom uitgebreid aandacht aan.

Die zaterdag werd de snackbar overvallen door een vrouw met lang blond stijl haar, dat zij op het moment van de overval had samengebonden in een paardenstaart tot over haar schouders. Ze is tussen de 1.60 en 1.70 m lang en heeft een fors breed postuur. Zij droeg een donker vest met capuchon, met daaronder een donker hemdje zonder mouwen, een donkere cargobroek met brede broekspijpen (aan de onderkant samengebonden door een elastiek) en donkere schoenen. De vrouw spreekt Nederlands. Ondanks sporenonderzoek, gesprekken met meerdere getuigen en een buurtonderzoek is ze niet gevonden tot nu toe.

In Bureau Brabant (een tv-programma van Omroep Brabant) wordt een gefilmde reconstructie van de overval vertoond. Tevens zullen er beelden van de vrouw te zien zijn, gemaakt door een bewakingscamera. Wie alsnog tips heeft kan dat oon nu al melden via dit online formulier. De website van het programma vind je hier.

Foto en bron: Politie.nl