Parkeerhinder bij parkeergarage De Parade in november

BERGEN OP ZOOM – In november worden er werkzaamheden uitgevoerd in de parkeergarage De Parade. Die is hierdoor een week minder makkelijk toegankelijk en op twee dagen volledig gesloten.

De gemeente meldt de werkzaamheden op haar website en beschrijft wat er gaat gebeuren. De in- en uitrit worden aangepast, zodat daarna het binnenrijden en verlaten van de garage eenvoudiger zijn. Tevens komt er nieuwe apparatuur die blijkbaar ook nieuwe mogelijkheden biedt, al wordt daar nog niet op ingegaan.

Wanneer gaat het gebeuren?

Op zondag 5 november begint het verwijderen van de huidige parkeerapparatuur. Dan is de parkeergarage wel gewoon open, al is er bij de in- en uitrit mogelijk wat hinder van de werkzaamheden. Op maandag 6 november en dinsdag 7 november is de garage dicht. Wie er dan nog staat kan er tot woensdag ook niet meer uit. De winkels (Jumbo en Media Markt) zijn op deze dagen gewoon geopend.

Vanaf die woensdag 8 november tot en met vrijdag 10 november is de parkeergarage weer toegankelijk maar kan er nog wat overlast zijn bij de entree annex uitgang, vanwege de installatie van nieuwe apparatuur. Hierna moet in- en uitrijden een stuk eenvoudiger zijn geworden.