Partners Samen in de Regio schenken kersttas aan vrijwilligers van de voedselbank

BERGEN OP ZOOM – Begin december sloegen inbrekers hun slag bij voedselbank Goed Ontmoet te Bergen op Zoom. Zij namen een gedeelte van de kerstpresentjes mee, welke bestemd waren voor de vrijwilligers. Samen in de Regio en De Roosendaalse Uitdaging kwamen in actie. Zij vroegen hun partners om zich samen sterk te maken voor de 140 vrijwilligers van de Voedselbank uit de regio Bergen op Zoom en Roosendaal.  

Beide organisaties staan voor maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio. Samen hoopten zij een manier te vinden om de vrijwilligers toch een gepast bedankje aan te bieden. En dat is gelukt! Dankzij de netwerkorganisaties kunnen woensdagavond 16 december 140 vrijwilligers van de Voedselbank alsnog een teken van waardering in ontvangst nemen. In Bergen op Zoom vindt de overhandiging hiervan plaats bij Rabobank Zuidwest. Het kerstgeschenk zal persoonlijk overhandigd worden door wethouder Yvonne Kammeijer.

Meerdere partijen waaronder Eco-Point, Het Markiezenhof, Rabobank Zuidwest, Cargill en Bakker Groffen hebben al een bijdrage geleverd voor de kersttas. Vanuit Roosendaal zijn nog niet alle partijen bekend, maar ICE World Roosendaal en DRV Accountants hebben al toegezegd met een bijdrage te komen.