Pepperspray nodig om drugsdealer op te pakken

BERGEN OP ZOOM – Agenten hebben aan de Coehoornparkstraat een 19-jarige Tilburger opgepakt. De man was vermoedelijk bezig drugs te dealen. De dienders moesten uiteindelijk pepperspray gebruiken om de verdachte onder controle te brengen.

De man werd op donderdagmiddag 28 maart door agenten gecontroleerd, omdat hij mogelijk bezig was drugs te verkopen aan drie mannen. De verdachte werd staande gehouden en agenten wilden hem fouilleren. Op dat moment besloot hij het op een lopen te zetten.

Na een korte achtervolging te voet konden de dienders hem aan de Wassenaarstraat oppakken. Omdat hij zich verzette bij zijn aanhouding gebruikte één van de agenten pepperspray en moesten drie dienders de man in bedwang houden. Eén van de agenten raakte daarbij lichtgewond. Een passant schoot ook te hulp om de verdachte aan te kunnen houden. Uiteindelijk is hij afgevoerd naar het politiebureau. Daar bleek hij verschillende zakjes cocaïne en heroïne op zak te hebben. Die zijn in beslag genomen en de Tilburger is ingesloten voor verder onderzoek.

Bron: Politie.nl