Politie houdt op Antwerpsestraatweg drugsdealers aan na achtervolging

BERGEN OP ZOOM – "Misdaad loont niet…." Daarmee begint Politieteam Bergen op Zoom een bericht over het oppakken van twee drugshandelaren, op redelijk spectaculaire wijze. Helemaal zonder blikschade verliep de achtervolging die eraan vooraf ging niet.

Door een anonieme melding kwam de recherche twee drugsdealers op het spoor, zo meldt Politieteam Bergen op Zoom op Facebook. Het criminele duo is dinsdag, op de Antwerpsestraatweg, op heterdaad opgepakt, na een korte achtervolging. Bij de aanhouding werden de verdachten klemgereden, nadat zij eerst één van de politieauto’s hadden geramd.

De dealers verkochten kort daarvoor softdrugs aan een klant, die ook is aangehouden. Bij de aanhouding zijn soft- en harddrugs aangetroffen in het voertuig dat gebruikt werd. De woningen van de verdachten zijn vervolgens door de politie doorzocht, onder leiding van de rechter-commissaris. Hier werden onder meer verdovende middelen en een stroomstootwapen aangetroffen. De gebruikte voertuigen en telefoons zijn in beslag genomen. De verdachten zijn overgebracht naar het cellencomplex in Breda, waar zij gehoord gaan worden.

Bron en foto: Politieteam Bergen op Zoom