Politie op zoek naar man die jonge meisjes aanspreekt

BERGEN OP ZOOM – Politieteam Bergen op Zoom doet op Facebook een dringende oproep. Er zou sprake zijn van een man die op straat jonge meisjes aanspreekt en foto's van ze wil maken.

De agenten zijn op zoek naar een manspersoon van ongeveer 40 jaar, die vanuit een grijskleurige personenauto op verschillende locaties jonge meisjes aanspreekt. Hij vraagt in eerste instantie naar de weg en daarna begint hij de meisjes te complimenteren met hun uiterlijk. Daar blijft het echter niet bij. Vervolgens zegt hij hen modellenwerk te kunnen geven en vraagt of hij foto’s van ze mag maken.

Melden

Tot op heden heeft de politie nog geen specifieke informatie verkregen die leidde tot de identiteit van deze persoon. Uiteraard willen de agenten graag in contact komen met deze man. Ze roepen daarom iedereen die iets meer over de man denkt te weten dringend op zich te melden. Dat geldt natuurlijk ook voor meisjes die dit is overkomen en hun ouders. Op Facecook schrijft het politieteam: "Ziet u iets verdachts, probeer dan zoveel mogelijk informatie te verzamelen en dan met name een kenteken van het voertuig."