Politie zoekt vrouwelijke overvaller cafetaria

Halsteren – Zaterdagavond is de Halsterse cafetaria Plaza Dorpszicht overvallen door een vrouw. Zij heeft door dreiging met geweld een onbekend bedrag aan geld buit gemaakt. Dankzij verschillende getuigen is een redelijk goed signalement bekend.

Het gaat om een vrouw met lang blond stijl haar, dat zij op het moment van de overval had samengebonden in een paardenstaart tot over haar schouders. Ze is tussen de 1.60 en 1.70 m lang en heeft een fors breed postuur. Zij droeg een donker vest met capuchon, met daaronder een donker hemdje zonder mouwen, een donkere cargobroek met brede broekspijpen (aan de onderkant samengebonden door een elastiek) en donkere schoenen. De vrouw spreekt Nederlands.

Onderzoek

De recherche is onmiddellijk gestart met een technisch en tactisch sporenonderzoek. Ook is nog een politiehond ingezet om de omgeving af te speuren. Diverse getuigen zijn inmiddels gehoord en er wordt een buurtonderzoek gehouden. De politie roept mensen op die mogelijke tips hebben om zit te melden via telefoonnummer 0900-8844.