Psychotische man ernstig gewond na val uit raam

Hoewel de locatie van het voorval niet door de politie is benoemd, laten de begeleidende fotobeelden zien dat het om een straat in het Vierkantje gaat in de Bergse binnenstad. (Bron: Politieteam Bergen op Zoom / Facebook)

BERGEN OP ZOOM – Een man, die vermoedelijk onder invloed was van alcohol danwel verdovende middelen, of een combinatie daarvan, is in de nacht van donderdag op vrijdag uit het raam op de eerste etage van een woning gevallen. De exacte toedracht is niet bekend; mogelijk zou hij zelf gesprongen zijn, zo meldt de politie via social media. Het incident zorgde voor commotie op straat waarbij geschokte omstanders de politie alarmeerden.

Het voorval gebeurde in de Bergse binnenstad. Het slachtoffer verkeerde volgens de politie vermoedelijk in een staat van psychose. "Het incident en bijbehorende letsel waren schokkend om te zien", aldus de politie. De agenten verleenden het slachtoffer eerste hulp "waarbij de persoon probeerde weg te komen." Uiteindelijk waren er vier politeagenten nodig om het slachtoffer onder controle te krijgen. "Hierna hebben de medewerkers vanuit de ambulancezorg de hulpverlening overgenomen", aldus de politie.