Rico is vooralsnog niet van Badr onder de indruk

OBERHAUSEN – Vorige keer kwam het niet van de zo gehoopte stare down, tijdens de persconferentie in de Heineken Music Hall. Badr Hari liep gewoon het podium af, nagehoont door zowel de aanwezige pers als andere aanwezigen. Vandaag werden de kickboksers gewogen in de König Pilsener Arena te Oberhausen en daar stond Rico Verhoeven zijn rivaal op te wachten voor een tweede poging.

Badr was te laat, al dan niet bewust, en kwam met de nodige bombarie de zaal binnen. Enig theater is de sport niet vreemd natuurlijk en hij weet die rol goed te spelen. Verhoeven was inmiddels dus maar als eerste gewogen en bleef op het podium. Hij wilde zijn tegenstander van dichtbij zien en maakte een relaxte indruk.

Achterdeur

Uiteindelijk kwam het toch van de langverwachte stare down, waarbij de rivalen elkaar vooral zo imponerend mogelijk in de ogen kijken. Nader vuurwerk bleef daarbij uit. Wel heeft Rico zich nog laten ontvallen ook nu niet onder de indruk te zijn geraakt van zijn opponent. Sterker nog, hij herhaalde zijn voornemen om Badr neer te gaan slaan. Die vertrok trouwens vrij snel weer, via de achterdeur. Of het tekenend is voor het gevecht wordt zaterdagavond duidelijk.