RKSV Halsteren oefent tegen FC Volendam

INGEZONDEN MEDEDELING

HALSTEREN – Op zaterdag 2 juli speelt de vernieuwde zondagselectie van RKSV Halsteren een vriendschappelijke wedstrijd tegen de profs van FC Volendam. De wedstrijd wordt voor het Halsterse publiek een weerzien met oud-trainer Robert Molenaar, die ruim een jaar geleden Halsteren verruilde voor de Noord-Hollandse eerste divisionist.

Voor de wedstrijd Halsteren – FC Volendam zijn vanaf heden toegangskaarten verkrijgbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/halsteren. In de voorverkoop kost een toegangskaart voor volwassenen €7,50, voor kinderen tot 12 jaar en 65+-ers is de entree €5,00. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Beek en vangt aan om 14.30 uur.

FC Volendam is met zes titels de meest succesvolle club in de historie van de eerste divisie. Afgelopen seizoen wist de ploeg de eerste periodetitel te veroveren, die recht gaf op deelname aan de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Helaas bleek MVV Maastricht in twee wedstrijden te sterk, waardoor Volendam ook volgend seizoen zal uitkomen in de Jupiler League.

Vanaf 23 juni a.s. starten bij Volendam de trainingen voor het nieuwe seizoen. De wedstrijd tegen Halsteren is het eerste treffen van de oefencampagne. Halsteren gaat eveneens vanaf 23 juni trainen ter voorbereiding op deze oefenwedstrijd. Na 2 juli heeft de selectie een kleine drie weken vakantie om vanaf 21 juli de trainingen te hervatten om de voorbereiding op het nieuwe seizoen voort te zetten.