Ruziënd stel veroorzaakt de nodige commotie

BERGEN OP ZOOM – Dinsdagavond omstreeks 19.40 uur werden agenten naar de Florastraat in Bergen op Zoom gestuurd. Er zou daar een flink uit de hand gelopen ruzie gaande zijn, aldus meerdere getuigen.

Eenmaal ter plaatse troffen de agenten een grote ravage aan in de woning. Zij werden aangesproken door diverse getuigen, die zich zorgen maakten om het vrouwelijke slachtoffer. Van hen zijn verklaringen opgenomen door een agent, terwijl een collega op zoek ging naar de verdachte. Deze was namelijk kort daarvoor vertrokken uit de woning.

Zowel de man als de vrouw werden aangetroffen op het Lavendelpad. Het bleek te gaan om een 26-jarige inwoner uit het Belgische Borgerhout. Hij wilde zich niet legitimeren, werd kwaad en begon wild om zich heen te slaan. De agent heeft pepperspray moeten gebruiken om hem een beetje onder bedwang te krijgen. Hierna is hij aangehouden vanwege het niet tonen van een identiteitsbewijs en is hij overgebracht naar het politiebureau om gehoord te worden over de zaak. De vrouw heeft geen aangifte gedaan van huiselijk geweld, aldus de politie.

Bron: Politie.nl