Santarun 2017 haalt ruim 5750 Euro op

BERGEN OP ZOOM – Een trotse organisatie heeft vrijdagmiddag bekend gemaakt dat hun Santarun voor 2017 een bedrag heeft opgehaald van ruim 5750 Euro. Daarmee is het voornemen om in vier edities ruim 25.000 euro op te halen verwezenlijkt.

De organisatoren zijn er erg blij met de opgehaalde bedragen voor een flink aantal goede doelen. Op 4 januari gaat bekend gemaakt worden hoe de verdeling van dat geld plaatsvindt en welk bedrag er gaat naar de laatste plank van de Pompejus toren bij Fort Rovere. De overhandiging zal zijn tussen 20.00-21.00 uur op de ijsbaan.

Jubilea

Namens de Santarun laten Joris Volker en Wim van Poppelen weten dat er volgend jaar zeker weer een editie komt. Dan viert het evenement haar vijfjarig bestaan en dat wordt groots aangepakt, beloven de organisatoren. Het moet een feest worden voor heel de stad, aldus Joris. Voor nu is ie vooral happy met de behaalde resultaten: "Het is mooi om te zien dat we de afgelopen jaren al meer dan 25000 Euro hebben opgehaald voor prachtige goede doelen!" Op 4 januari aanstaande wordt ook de verjaardag gevierd van de ijsbaan. Die bestaat dit jaar 20 jaar en werd ooit opgericht door Rotary-club De Brabantse Wal.

Foto: Dick Vermaas