SDW tekent huurovereenkomst voor nieuwe woonlocatie

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM / ROOSENDAAL – Er ligt nu nog een parkeerterrein, maar begin 2020 moet er een woonvoorziening staan voor mensen met een verstandelijke beperking. SDW tekende maandag de huurovereenkomst voor deze nieuwe locatie aan de Zuiderdreef, als onderdeel van het plan de Markiezaten in Bergen op Zoom.

Als alles volgens planning gaat, start de bouw begin 2019. Er komen groepswoningen voor in totaal 24 bewoners. Daarnaast bevat de woonlocatie 16 individuele appartementen en 8 appartementen geschikt voor gezinnen.

Behoefte

“We hebben geconstateerd dat er behoefte is aan individuele appartementen in de stad Bergen op Zoom, waarbij wel 24 uur per dag op begeleiding teruggevallen kan worden. Ook is er de vraag naar meer groepswoningen, waar de begeleiding in de nabijheid van de bewoners is. Met deze nieuwe locatie kunnen we die vragen ondervangen”, aldus bestuurder Brigite van Haaften.

Over SDW
SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Samen kijken we hoe zij zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. En mee kunnen doen in de maatschappij.
Heeft u vragen over de ondersteuning van SDW, kijk dan eens op www.sdw.nl of neem contact op met SDW Startpunt: startpunt@sdwzorg.nl of telefoon 088-259 3010.