Slapende mannen in auto aangehouden

BERGEN OP ZOOM – De politie werd door een passant gewezen op twee slapende mannen in een auto, op een nogal vreemde plek. Het leidde om meerdere redenen tot aanhouding.

Dinsdagmorgen kreeg Politieteam Bergen op Zoom een melding binnen over een auto aan de Mastendreef. Een passant had gezien dat een auto aan de doorgaande weg op een onlogische plek geparkeerd stond. Een man hing met zijn hoofd op het stuur. Hij bleek ook nog gezelschap te hebben.

Ter plaatse troffen agenten inderdaad de auto en twee slapende inzittenden. Na het tweetal te hebben gewekt werd hen gevraagd waarom zij hier lagen te slapen. Zij hadden geen aannemelijke verklaring en daarop stelden de agenten een nader onderzoek in. De bijrijder bleek een bekende van de politie te zijn en de bestuurder kon zich niet legitimeren.

Gestolen spullen

Vervolgens werden in de auto vele gereedschappen aangetroffen, maar ook een beeldscherm met een toetsenbord en kabels. Aan het scherm zaten nog schroeven met pluggen van de steun waarmee de monitor voorheen was bevestigd. Na wat onderzoek bleek dat dit scherm en toebehoren weg waren genomen uit een bedrijf in Rilland. Beiden heren zijn aangehouden voor nader onderzoek.