Spijtoptant breng award Waldolala terug

BERGEN OP ZOOM – Afgelopen weekend waren de eigenaren van Bodega Waldolala niet blij, nadat ze ontdekten dat een onlangs gewonnen award was gestolen. Het leidde tot veel verontwaardigde reacties. Inmiddels is de prijs weer terug, Die was meegenomen door een bezoeker die iets te diep in het glaasje had gekeken.

Op de bar van de horecagelegenheid prijkte sinds begin november de Aangenaam GoBoZ Stadsprijs. Die kreeg het Waldolala-team overhandigd tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala. Het door kunstenaar IWAZ vervaardigde object is een publieksprijs en mede daarom een belangrijke erkenning. Samen met de bijbehorende oorkonde stond deze te pronken en vrijdagavond besloot een 'grapjas' deze mee te nemen.

Hashtags

Het werd pas de dag erop ontdekt en door Waldolala op Facebook gezet. Ook wij besteedden er aandacht aan en er werd onder beide berichten behoorlijk geërgerd gereageerd. Of de dader dit ook gezien heeft, weten we niet. Wel meldde Waldolala maandagmiddag, ook aan ons, dat de award terug is! Met een hele zwik hashtags laat de bodega weten blij te zijn het gewonnen beeld weer in bezit te hebben. Eén van de hastags is #beternietzoveeldrinken. Waarschijnlijk is dat wel een goede tip…