Sponsoring verenigingen en ideële organisaties

We begrijpen dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden sponsort KijkopBergenopZoom.nl deze initiatieven heel vaak met alle plezier.

Als sponsoring ontvangt u in dat geval van KijkopBergenopZoom.nl gratis een profielpagina en communicatieabonnement. Het enige dat wij van uw vereniging/ideële organisatie verwachten is dat u de moeite neemt om actief te communiceren op KijkopBergenopZoom.nl.

Gratis profielpagina

Met een profielpagina wordt uw vereniging/ideële organisatie op een losse pagina met tekst en beeld professioneel gepresenteerd. U ontvangt van ons rechten om met uw account de teksten en beelden op deze pagina zelf toe te voegen en aan te passen.

Voorbeelden van profielpagina's vindt u op de Pagina Aanbieders

Gratis communicatieabonnement

Verenigingen en ideële organisaties ontvangen als sponsoring aanvullend een gratis communicatieabonnement. Daarmee kunt u op KijkopBergenopZoom.nl met eigen aankondigingen dagelijks in woord en beeld communiceren over al uw activiteiten. Bezoekers van onze website kunnen uw promoties lezen en blijven daardoor volledig op de hoogte van uw vereniging/organisatie. De aankondigingen die u gebruiksvriendelijk zelf kunt aanmaken, worden automatisch toegevoegd aan uw profielpagina en de overzichtspagina van aankondigingen van verenigingen en ideële organisaties. Vaak delen wij deze tevens op onze drukbezochte Facebookpagina.

Eenvoudig berichten plaatsen
U kunt gebruiksvriendelijk en eenvoudig berichten plaatsen via uw pc, tablet of smartphone. Het is een kwestie van een foto maken of bestaande afbeelding selecteren, een kopregel in tikken en een tekstje intikken over het onderwerp* dat u wilt communiceren. Denk daarbij aan een activiteiten/evenementen van uw vereniging, een huldiging, een vergadering of bijeenkomst, een oproep voor nieuwe leden, de pluspunten van uw vereniging etc.

Voorbeelden van advertenties van verenigingen en ideële organisaties vindt u op de pagina Aankondigingen.

 

* Dit gesponsorde abonnement is vanzelfsprekend niet bedoeld voor commerciële boodschappen. Het in de schijnwerpers zetten van sponsoren bijvoorbeeld, of promoten van producten, diensten en dergelijke, is geen onderdeel van de kosteloos aangeboden communicatie-opties. Wie van het goed bezochte KijkopBergenopZoom.nl platform gebruik wil maken ter promotie van een product, bedrijf of andere organisaties met budgetten en betaalde dienstverlening, kan daarover hier meer informatie vinden of contact opnemen door ons een e-mail te sturen.

Formulier aanvraag sponsoring van KijkopBergenopZoom.nl voor verenigingen/ideële organisaties

Voor bezoek en gebruik van dit platform zijn de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement op deze website van toepassing. Door inhoud op dit platform te plaatsen – hetzij onder uw eigen naam, hetzij als vertegenwoordiger van een organisatie – aanvaardt u de verplichting om de eigenaar van dit platform schadeloos te stellen in geval van inbreuk op auteursrecht, inbreuk op vertrouwelijkheidsclausules en voor de gevolgen van obscene, opruiende, lasterlijke of andere strafbare uitlatingen.

 
Anti-spam controle
Vanwege de populariteit van het platform, is KijkOp helaas doelwit van spammers. Om ongewenste e-mail en virussen tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt om onderstaande anti-spam controle toe te passen. Vink 'ik ben geen robot' aan en voer - indien deze verschijnen - de gevraagde opdrachten uit om te laten zien dat u geen spamcomputer maar een persoon bent. Als de vraag lastig is, kunt een nieuwe vraag opvragen via het 'ververs'-icoon linksonderin.
 


Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven