Steunpunt BoZ: Hoe zit het met speeltoestellen Louis Armstrongerf?

BERGEN OP ZOOM – Gemeenteraadslid John Voets en burgerlid Ton van Dorst spreken het college aan op de nog altijd lege speelplek bij het Louis Armstrongerf. De toestellen zouden terug komen maar dat is nog altijd niet gebeurd.

Enkele maanden terug zijn door de gemeente speeltoestellen en een bankje weggehaald, vanwege werkzaamheden aan het riool of leidingnet bij de huizen aan het Louis Armstrongerf. Dat meldt Steunpunt Bergen op Zoom in een brief aan het college. Er werd echter beloofd dat deze na de werkzaamheden terug zouden komen. Daarbij werd augustus als periode genoemd waarin dit zou gebeuren. Het is echter nog steeds leeg op het gras.

Wat en wanneer

Voets en Van Dorst melden dat omwonenden inmiddels meermaals informeerden hoe het zat en steeds de belofte kregen dat het snel in orde kwam. Toch kijken zij, en de aanwezige jeugd, nog altijd uit op een opengebroken veld. Steunpunt wil van het college weten hoe het nu écht zit. Komen de oude toestellen terug of wordt er iets nieuws geplaatst wellicht? En wanneer is het eindelijk zo ver? Op dergelijke vragen willen zowel de buurtbewoners als de partij snel antwoord.

Foto: Steunpunt Bergen op Zoom