Stroomstoring treft groot deel Bergse Plaat

BERGEN OP ZOOM – Waar precies wel en waar geen stroom is, wordt nog maar lastig duidelijk. Feit is dat een groot deel van de Bergse Plaat zonder zit momenteel. We zijn druk doende meer info te verzamelen. Mail ons gerust als je wat weet of geef het door op Facebook onder het artikel.

UPDATE 1

Volgens de website van Enexis gaat het om een storing aan de Antwerpsestraatweg en wordt er gewerkt aan een oplossing. Het is ons nog niet gelukt een woordvoerdern van Enexis te pakken te krijgen.

UPDATE 2

Enkele lezers hebben inmiddels contact gehad met de klantenservice van het energiebedrijf. Zij krijgen vooralsnog te horen dat het tot ongeveer 21.45 uur gaat duren alvorens er weer stroom is.

UPDATE 3

Het regent berichten dat er weer stroom is. Het lijkt er op dat de storing voor een deel al is opgelost. Er zijn echter ook nog straten en delen van wijken die blijkbaar langer geduld moeten hebben. De melding staat nog steeds wel op de Enexis website.

UPDATE 4

Het feit dat op de meeste plekken het licht weer aan kan, wil nog niet zeggen dat alles werkt. Radio, tv en internet schijnen nog niet overal te functioneren.

UPDATE 5

De problemen zouden zijn opgelost, laat Enexis weten in een bericht waarin ze meteen excuses aanbieden voor de overlast.