Talent gezocht voor Tusse de Schuifdeure 2017

BERGEN OP ZOOM – Nu het motto bekend is gemaakt, begint het hier en daar weer te kriebelen bij de Krabben. Dat komt goed uit want de organisatie achter 'Tusse de Schuifdeure' is op zoek naar artiesten voor de editie van 2017.

Sinds enige jaren wordt iedereen die een leuke act denkt te hebben uitgenodigd om tijdens de Bonte n'Avend'het open podium te betreden. Daar wordt een eerste aanzet tot het nieuwe programma van Tusse de Schuifdeure gegeven. Dit jaar vindt die avond plaats op 25 november, om 20:30u in het café Het Zwijnshoofd, laat de Stichting Vastenavend weten in een bericht op de website.

Net als vorig jaar krijgen potentiële deelnemers alle ruimte geven om zich te laten zien en horen op dit open podium, tijdens 'een avond vol leut en gezelligheid'. Er is zelfs muzikale begeleiding en als een lied of een act aanslaat, kan het zomaar onderdeel worden van De Schuifdeure 2017. De organisatoren hopen dat ze ook nieuwe gezichten mogen verwelkomen op het podium, dat houdt het programma verrassend. Wie mee wil doen wordt vriendelijk verzocht tijdig een email te sturen naar presentator Bas van Oevelen en een korte beschrijving te geven van de act of het lied. Tijdens de Bonte n’Avend zat tevens officieel bekend gemaakt wprden wie dit jaar de gastpresentator is.

Foto: editie 2016 (Hans-Jorg van Broekhoven)