Tholenaar valt eigenaar van café aan omdat hij gaat sluiten

BERGEN OP ZOOM – Nadat de eigenaar van een café op de Grote Markt in Bergen op Zoom besloot dat hij de deur ging sluiten, kwamen er nog een aantal personen het café binnen. Zij waren het niet mee eens met de sluiting en een 46-jarige man uit Tholen besloot daarom de eigenaar aan te vallen.

Dinsdagavond 12 november rond 23.30 wilde de eigenaar van café zijn deur sluiten. Op dat moment stapten er vier mensen binnen. Eén van hen werd lastig en besloot dat hij van plan was ‘bier te gaan drinken’. De eigenaar verzocht de man om de zaak te verlaten maar dat wilde hij niet. De man werd juist agressief, pakte de eigenaar vast, duwde hem tegen de bar en drukte diens hoofd vervolgens tegen een bartafel. Eén van de laatste klanten in het café sprong er vervolgens tussen, waarna de agressieveling en zijn gezelschap vertrokken.

Signalement

Dankzij een oplettende medewerkster kon er een duidelijk signalement worden gegeven aan de politie en is de man in een ander café aangehouden. Tijdens de rit naar het politiebureau was de verdachte erg vervelend. De agenten roken een sterke alcohollucht en kregen daarom het idee dat de verdachte onder invloed was van alcohol. Hij besloot echter niet mee te werken aan een ademanalysetest en is naar een politiecellencomplex gebracht.

Bron: Politie.nl