Twee mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging

BERGEN OP ZOOM – Omstreeks 01.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag werden agenten naar de Grote Markt in Bergen op Zoom geroepen door beveiligers omdat er een vechtpartij gaande was.

Toen de agenten ter plaatse kwamen, troffen zij een man liggend op de grond aan. Bovenop hem zat een andere man die hem aan het slaan was en naast dit tweetal stond iemand die schoppen uitdeelde aan de persoon op de grond. Direct hebben de agenten de twee mannen die los gingen op het slachtoffer van hem afgetrokken, tegen een muur gezet en geboeid.

Meerdere verhoren

Het tweetal is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Zij zijn 19 en 20 jaar oud en afkomstig uit Bergen op Zoom. Het slachtoffer is 19 jaar en afkomstig uit Tholen. Hij heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging. De aanleiding voor deze vechtpartij is nog niet bekend, dit wordt nog onderzocht door de politie. Het slachtoffer verklaarde dat omstanders nog geprobeerd hebben om hem van zijn twee belagers te ontzetten, maar dat dat kennelijk niet lukte. Niet alleen de verdachten zijn zondag verhoord. Door de politie worden ook nog getuigen gehoord in het onderzoek. Het is niet bekend wat voor letsel het slachtoffer heeft opgelopen.

Bron: Politie.nl