Vechtstraat 9 Bergen op Zoom: koophuis van de week

Nabij het recreatiegebied De Binnenschelde met zijn levendige Boulevard en het historisch centrum gelegen KEURIG ONDERHOUDEN TUSSENWONING met zonnige ACHTERTUIN op het ZUIDEN en VOOR DE HOBBYIST een GROTE BERGING (24m²) met royale bergzolder over de volledige breedte van het perceel en ruim 13,5m diepe ACHTERTUIN met ACHTEROM.

Een leuke tussenwoning voor iemand die handig is want deze woning heeft nog wat modernisering nodig. Met de juiste aanpassingen, om wat extra comfort te brengen, is dit de perfecte woning voor iemand die de uitdaging ziet in een metamorfose. De woning is reeds uitgebouwd middels NOKVERHOGING en een VASTE TRAP NAAR ZOLDER. Ook is de 1e etage geheel voorzien van kunststof kozijnen.

De indeling op de begane grond bestaat uit een WOONKAMER en dichte KEUKEN met toegang tot de tuin op het zuiden met ruime berging (24 m²) en achterom. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 SLAAPKAMERS, waarvan 1 met vaste kast en de BADKAMER. Via de overloop brengt de vaste trap u naar de 2e verdieping met een voorzolder en SLAAPKAMER 3.

Dit koophuis wordt aangeboden via Van Kaam Makelaardij (meer info over het huis en de makelaar via de link)

Noemenswaardigheden:

  • Starterswoning!
  • De 2e verdieping is voorzien van nokverhoging aan de achterzijde
  • Vaste trap naar 2e verdieping recent geplaatst
  • C.v.-ketel in 2017 vernieuwd
  • Tuin op het zuiden
  • Grote hobbyruimte met zolder
  • Modernisering is voor de handliggend
  • Kunststofkozijnen met dubbelglas
  • Dak is ideaal voor zonnepanelen

Begane grond (beton vloer):
U komt deze woning binnen via de HAL met TOILET, METERKAST, VERDIEPTE TRAPKAST en trap naar de 1e verdieping. In de WOONKAMER (20 m²) is de vloer afgewerkt met parket. In de KEUKEN (6 m²) bevindt zich een gedateerde opstelling met rvs spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De deur biedt toegang tot de zonnige TUIN (83 m²) op het zuiden. De inrichting bestaat uit grinttegels, terras, gazon, plantenborders en
en gemetselde schuttingen. De achterom is via de royale BERGING (24 m²). Deze is in spouw gemetseld, voorzien van gas, elektra en een vlizotrap naar de zolder. Aan de buitenzijde is een een kas aangebouwd.

1e verdieping (beton vloer):
Via de trap in de hal komt u op de OVERLOOP met toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en met een recent geplaatste vaste trap naar de 2e verdieping. SLAAPKAMER 1 (14 m²) is aan de voorzijde gelegen en voorzien van kunststof draai-kantel kozijnen. Aan de achterzijde is SLAAPKAMER 2 (13 m²) gelegen. Deze kamer bestaat uit 2 delen, waarvan 1 deel met vaste kastenwand. Ideaal om een inloopkamer van te maken. Ook hier zijn kunststof draai-kantel kozijnen geplaatst. De BADKAMER (5 m²) is betegeld en ingericht met een douchecabine met thermostaatkraan, wastafelmeubel en 2e w.c..

2e verdieping (houten vloer):
Via de vaste trap komt u op de VOORZOLDER waar de c.v.-combiketel (Remeha Tzerra, bouwjaar 2017) is geplaatst. Op deze verdieping bevindt zich SLAAPKAMER 3 (11 m²). Op deze verdieping is aan de achterzijde nokverhoging toegepast over de gehele breedte.

Dit koophuis wordt aangeboden via Van Kaam Makelaardij (meer info over het huis en de makelaar via de link)