Veel ongevallen op snelwegen rond Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM – "Op onverklaarbare wijze zijn er van die dagen waarbij er zeer veel aanrijdingen plaatsvinden. Vandaag was zo een dag…" Dat schrijft een medewerker van Politieteam Bergen op Zoom op hun Facebookpagina.

Het relaas vervolgt: "Op de A4 bij Steenbergen zagen wij met eigen ogen een kleine vrachtwagen over de kop slaan en tegen de vangrail tot stilstand komen. Wij waren op dat moment met spoed onderweg naar een reanimatie, maar hebben besloten af te breken en direct te gaan kijken. De ambulance is wel doorgereden naar de reanimatie." Het bericht meldt dat de bestuurder geluk had en op wat schrammen na niets mankeerde. Wel is het verkeer voor langere tijd gestremd geweest.

Paard bekneld

Op de A58 tussen Rilland en Bergen op Zoom ging het mis bij een auto met paardentrailer die schaarde. Ook deze bestuurder kwam er goed vanaf maar één van de twee paarden heeft wat benauwde momenten moeten doorstaan. Het dier zat zeer ongelukkig bekneld onder de auto. Gelukkig kon de brandweer het paard vrij snel bevrijden en constateerde een toegesnelde dierenarts dat beide dieren verder niets mankeerden.

Verder deden zich op de Huijbergsebaan, de A4 en de A58 richting Breda aanrijdingen voor met meerdere voertuigen. Voor zo ver bekend zijn hierbij eveneens geen gewonden gevallen. Wel stond er op de A58 om half vijf een flinke file, zowel vanuit Zeeland als Antwerpen.

Foto's: Politieteam Bergen op Zoom