Vele handen maken licht werk bij Roeivereniging Aquarius

BERGEN OP ZOOM (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – Afgelopen zaterdag is er hard gewerkt bij Roeivereniging Aquarius, door een vier man sterk klusteam van de Zeeverkenners. Toch kan de roeiclub nog wat extra hulp gebruiken. Van jou wellicht?

In één dag heeft het zeeverkennersteam de daklijst gemaakt, een hemelwaterafvoer aangelegd, een afvoer voor een toilet gemaakt en de botenloods van licht voorzien. Hiermee is de roeivereniging weer een heel stuk verder gekomen met het afwerken van wat het mooiste clubhuis aan de Binnenschelde gaat worden. Niet alleen binnen is het prettig toeven, ook het uitzicht is fenomenaal.

De inzet van het klusteam was een tegenprestatie voor het bieden van een helpende hand door de roeivereniging bij de opvang van Engelse zeeverkenners afgelopen zomer. Zoals Adèle Bloemendaal al zong:

♪ “We benne op de wereld voor mekaar voor mekaar, om te hellepe niewaar?” ♫

Een keer helpen?

Verreweg het meeste kluswerk voor de roeivereniging wordt gedaan door vrijwilligers maar extra hulp is welkom. Dus als je klussen ook leuk vindt; het wordt enorm gewaardeerd als je een keer mee komt helpen en vaker mag ook natuurlijk. Misschien kun je er met collega’s een teamuitje van maken? Er is nog van alles te doen, ook voor wie geen klusheld is of als je zelf helemaal niet wil roeien. Extra handjes zijn sowieso ‘handig' om iets aan te geven of vast te houden.

Een steentje bijdragen? Neem eens contact op met Roeivereniging Aquarius via de website.