Verwarde man schopt stennis in binnenstad

De politie heeft vanmiddag op moeten treden tegen een verwarde man, die tekeer ging in de binnenstad. (Politieteam Bergen op Zoom / Facebook)

BERGEN OP ZOOM Een verwarde man heeft vandaag rond het middaguur voor commotie gezorgd onder het winkelend publiek. De man liep ter hoogte van de St Josephstraat te schreeuwen. Daarop is de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Volgens de politie is de persoon 'een bekende in de hulpverlening' en is inmiddels overgedragen aan de GGZ.

Kort vóór een uur 's middags kreeg de politie Bergen op Zoom de melding dat er een man liep te schreeuwen in de winkelstraat. "Gezien de maatschappelijke onrust welke dit veroorzaakte gaf dit ons de aanleiding om de man direct aan te houden", zo meldt politieteam Bergen op Zoom via de social media. Vele omstanders waren zowel getuige van het geschreeuw, als van de aanhouding van deze man. "Aan het buro van politie is deze zaak afgehandeld." De man werd volgens de politie uiteindelijk opgenomen in een GGZ instelling, "om hem daar de juiste hulp te kunnen bieden."