Videobeelden vrijgegeven van overvaller snackbar ’t Vijfde

BERGEN OP ZOOM – Eerder dit jaar liep een jonge man met getrokken pistool snackbar 't Vijfde binnen. Hij eiste geld en vluchtte vervolgens weg. De politie heeft hem nog niet kunnen pakken en geeft daarom beelden vrij van de dader.

In het programma Bureau Brabant zijn beelden getoond van de jonge overvaller, die snackbar ’t Vijfde aan de Kastanjelaan beroofde op donderdagavond 7 maart rond elf uur 's avonds. Hij  liep er binnen met getrolkken pistool en richtte dit op de eigenaresse toen zijn op hem af kwam. Klanten die achterin zaten vluchtten naar buiten en de eigenaresse gaf de overvaller geld uit de kassa, waarop hij weer vertrok.

Signalement

Er is een vrij duidelijk signalement van de getinte jongeman, die tussen de 17 en 20 jar wordt geschat. Hij heeft een mager postuur en is zo'n 1.80 lang. Hij had een licht baardje en een doorkomend snorretje. Wat opviel waren zijn grote ogen. Hij droeg een sportjack met capuchon, een sportbroek met rode strepen en een opvallende tas. De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk iets meer weten. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.