Vierschaar zoekt nog mannen die in nieuwe productie willen spelen

Voorzitter Marco Duijvelaar bij de aankondiging van de nieuwe productie tijdens De Krabbenfoor 2016. (foto: Hans-Jorg van Broekhoven)

BERGEN OP ZOOM – Stichting De Vierschaar kondigde tijdens De Krabbenfoor aan volgend jaar met een nieuwe productie te komen. Het stuk, 'Shakespeare Verliefd' geheten, is gebaseerd op de een film uit 1998 en vertelt op een originele wijze hoe het klassieke stuk 'Romeo en Julia' tot stand zou zijn gekomen. De Vierschaar zoekt nog een aantal mannen die mee willen spelen.

Het theatergezelschap roept mannen van 20 tot 60 jaar op, mits zij over acteer-ervaring beschikken, zich te melden. Uiterlijk is niet van belang, zo meldt het bericht. Betrouwbaarheid, discipline en talent zijn het des te meer. De voorstellingen gaan plaatsvinden in juli 2017, de audities op maandag 12 september 2016. Wie geïnteresseerd is in een rol in 'Shakespeare Verliefd' kan zich melden door een mail te sturen naar Marjon Vermeulen (marjonvermeulen@ziggo.nl), onder vermelding van naam, adres, e-mail en telefoonnummer.