Binnenstadslab-nieuws: Wethouder Van der Velden feliciteert vier nieuwe bedrijven in de binnenstad

BERGEN OP ZOOM – Wethouder Patrick van de Velden is woensdag maar liefst vier nieuwe Bergse bedrijven gaan verblijden met succeswensen en een bloemetje, namens de gemeente en het Binnenstadslab. Het betreft drie starters en één bedrijf dat is verhuisd naar een grotere en nog mooiere locatie.

Sommige winkels waren al weer een paar weken open en moesten vanwege de vakantie van de wethouder even geduld hebben, maar alle ondernemers waren even blij verrast door zijn komst. Hij bezocht Thonie van Ree van Inspire Coffee Company, waar heerlijke koffiesoorten, thee en andere drankjes worden geserveerd, alsmede broodjes, gebak en tosti’s. Tevens werd er een boeket bezorgd bij de nieuwe Promiss vestiging, waar het team hem heel enthousiast ontving tussen de kleding voor actieve dames van nu. Marian Verdult van Pakhuis 71 verkoopt brocante en accessoires maar verzorgt tevens workshops. Zij was de derde starter die veel succes werd gewenst en wat uitleg kreeg over het Binnenstadslab.

Behalve bij de starters liep wethouder Van der Velden tevens binnen bij MacRelife van Thomas Istha. Hij is onlangs naar een groter en mooier pand in de Bosstraat verhuisd, waar hij refurbished Apple computers en verwante artikelen verkoopt en reparaties verricht. Natuurlijk ontving hij eveneens een boeket en gelukwensen van de wethouder.

Meer weten over ondernemen in de centrum van Bergen op Zoom? Kom ook eens naar het Binnenstadslab stuur een e-mail.

Foto’s: Gemeente Bergen op Zoom (Loes Franken)