Volledig vertrouwd raken met online bankieren via gratis workshop

BERGEN OP ZOOM – Hoewel steeds meer mensen vertrouwd zijn met het doen van hun bankzaken via het internet, blijkt dat er vooral bij de wat minder ervaren internetgebruikers nog huiver bestaat. Om die reden biedt Rabobank Zuidwest-Brabant een workshop aan waarmee de deelnemers volledig vertrouwd raken met internetbankieren of het gebruik van de Rabo Bankieren App. Deelname aan deze workshop is geheel gratis en de reacties van eerdere deelnemers zijn bijzonder positief.

Veilig online

Tijdens de workshop leren de deelnemers op eenvoudige wijze om te gaan met het bankieren via de computer, de tablet of de smartphone. De adviseurs van de bank leggen uit hoe dit gemakkelijk en vooral ook veilig gaat. Na deze workshop is het gebruik van de belangrijkste functies bij online bankieren geheel duidelijk, zo blijkt uit de reacties van deelnemers. Tijdens de workshop is er voldoende ruimte voor persoonlijke vragen, dus het is het meest handig om meteen de eigen tablet of smartphone mee te nemen.

Vier data, twee locaties

Er zijn vier data voor de workshop die op twee locaties van de bank worden gegeven:

  • Op dinsdag 10 april 2018 is de eerste workshop. Die wordt gegeven op het kantoor in Roosendaal van Rabobank Zuidwest-Brabant aan de Laan van Limburg 2. Dat gebeurt tussen 9:30 en 11:30 uur.
  • Op donderdagmiddag 12 april wordt de workshop in Bergen op Zoom gegeven: tussen 13:30 en 15:30 uur op het kantoor aan de Jacob Obrechtlaan 1.
  • Dinsdagochtend 15 mei is de workshop Mobiel Bankieren eveneens op het kantoor in Bergen op Zoom tussen 9:30 en 11:30 uur.
  • De vierde mogelijkheid is op het kantoor Roosendaal op donderdagmiddag 17 mei tussen 13:30 en 15:30 uur.

Opgave

Opgave voor een van deze vier workshops kan door een mailbericht te sturen naar: particulieren.zwb@rabobank.nl of door te bellen naar (0164) 56 25 00.