Voor de (d)raad ermee: doe mee met de enquete!

De enquete is snel en makkelijk in te vullen via het online vragenformulier. Deelname duurt ongeveer 7 minuten. (Foto: Pixabay)

BERGEN OP ZOOM – Wat weet ú van de gemeenteraad van Bergen op Zoom? De raadsgriffie van Bergen op Zoom wil graag weten hoe de Bergse samenleving denkt over de gemeenteraad. Daarom is er een enquete opgezet, met daarin een aantal meerkeuzenvragen. "Vul onze vragenlijst in en vertel ons wat u weet van de gemeenteraad. Het invullen kost ongeveer 7 minuten", aldus onderzoekerster Danielle Schenk.

Voor wie deze enquete bedoeld is? "Iedereen!", zegt de onderzoekster. "Wel of geen contact met raadsleden, wel of geen idee wat een gemeenteraad doet. Help ons een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de verbinding tussen inwoners van de gemeente Bergen op Zoom en de gemeenteraad." De vragenlijst is anoniem. "Neem dus geen blad voor de mond en laat ons eerlijk weten wat u vindt… voor de (d)raad ermee!"

Inwoners van Bergen op Zoom kunnen de vragenlijst online invullen via deze link.

De deelnemers van het Burgerpanel hebben vorige week al een e-mail ontvangen over deze enquete. De vragenlijst staat nog tot 7 november online.