Win kaarten voor de première van ‘Dag Max’

BERGEN OP ZOOM – Samen met filmcollectief Chillground hebben we een leuke Facebook-actie bedacht. Je kunt kaarten winnen voor de feestelijke première-avond van hun nieuwe rolprent 'Dag Max'. Je komt die avond helemaal in vakantiesferen in Schouwburg De Maagd.

'Dag Max' is gemaakt door filmcollectief Chillground, dat ook deel één 'Dag Mannetje' geheel voor eigen rekening nam. Dit vervolg vertelt het verhaal van de 13-jarige Max, die verplicht met zijn ouders op vakantie moet. Aangekomen op de camping, waar de vergrijzing flink is toegeslagen, ontmoet Max iemand die zijn hele vakantie op zijn kop zet.

Aanrader!

Wie de eerste film zag weet wat ie kan verwachten: een tot de verbeelding sprekend verhaal, prima acteerwerk, met zorg gekozen locaties en sfeervol filmwerk. Je wordt volledig meegenomen in de avonturen van Max en de mensen om hem heen. Een aanrader dus!

De eerste vertoning is wederom in De Maagd, net als vorige keer, en deze keer zal het theater in vakantiesferen zijn gebracht. Zo wordt de avond nog meer een beleving op zich, die je niet had willen missen. Dat hoeft dus ook niet. Er zijn kaarten voor te koop via deze link. Je zit al eerste rang voor 6 euro per persoon. Wil je kans wil maken op gratis kaarten? Bezoek dan onze Facebookpagina en vertel daar wie je mee zou willen nemen naar de première. Je kunt tot donderdag 11 mei, 18.00 uur meedoen.