Win tickets voor Festival Zonder Naam in Gebouw-T

BERGEN OP ZOOM – We hebben een leuke actie, in samenwerking met Gebouw-T. Daar vindt op 6 januari 2018 het Festival Zonder Naam plaats en we mogen er tickets voor weggeven. Met wie zou jij er gratis naar toe willen?

Festival Zonder Naam, ook wel kortweg FZN genoemd, is een kleinschalig festival van Gebouw-T dat ruim baan geeft aan alternatieve muziek. Voor de zesde editie alweer staan onder andere Paceshifters en Canshaker Pi geprogrammeerd. FZN vindt deze keer plaats op zaterdag 6 januari.

Alternatief dat eigen leven ging leiden

Circa zes jaar geleden werd Festival Zonder Naam bedacht om in carnavalstijd een alternatief te bieden aan mensen die graag iets anders doen dan dweilen. Op de eerste editie traden onder andere lokale helden Against Time, Bjorker Vorks en Ten 24 op. Een wedstrijd die destijds werd uitgeschreven om een naam voor het festival te verzinnen leverde onder andere de suggestie op om vast te blijven houden aan de naam Festival Zonder Naam, en zo geschiedde…

Gegroeid

Anno 2018 staat FZN niet alleen voor lokaal talent. Paceshifters en Canshaker Pi hebben inmiddels hun sporen in de alternatieve rockscene verdiend. Beiden hebben een uitstekende livereputatie. Canshaker Pi overdondert het publiek met een flinke dosis garagerock, Paceshifters brengt een explosieve rockshow die zowel rauw als toegankelijk is.

Het Belgische La Jungle brengt een mix van math-, kraut- en transrock. Een gitaar, casio toetsenbord en drumkit, meer heeft deze band niet nodig. De band brengt rock terug naar zijn primitieve en primaire kern. Heller kwam een paar maanden geleden uit het niets met een videoclip voor het nummer ‘Hold On’. Het leverde hen selecties op voor de filmfestivals van Italië, Denemarken en Colombia. Maar uiteraard staat Heller voor muziek, en wel garage, noise en rock.

(Lees verder onder de video.)

Leuke actie

KijkopBergenopZoom.nl mag twee keer twee tickets weggeven voor de FZN-editie van 6 januari 2018. Vertel onder dit bericht op onze Facebookpagina met wie jij er graag naar toe zou gaan en waarom. De twee origineelste ideeën krijgen ieder twee tickets voor het festival. Meedoen kan nog tot en met zonag 17 december. Op dinsdag de 19e maken we bekend naar wie de tickets gaan.

Festival Zonder Naam vindt op zaterdag 6 januari plaats in Gebouw-T Bergen op Zoom. Tickets voor het festival zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl.