Woningoverval in Lepelstraat

LEPELSTRAAT – Bij een overval op een woning in de Kerkstraat in Lepelstraat is vanmorgen een bewoner lichtgewond geraakt bij een worsteling met een van de overvallers. De overval is hoogstwaarschijnlijk niet gelopen zoals de daders graag gewild hadden, ze zijn namelijk zonder buit gevlucht.

De overval vond plaats rond 10.30 uur. Vermoedelijk waren er meerdere daders betrokken bij het delict. Door de politie is direct een burgernetbericht uitgedaan waarin werd vermeld dat het vermoedelijk ging om drie getinte daders, mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Een van de overvallers had zijn gezicht bedekt met vermoedelijk een bivakmuts. Ook is bekend gemaakt dat de drie mannen mogelijk zijn weggereden in een oud model Volkswagen Golf, in de richting van de Tholenseweg. Aan de mensen die aangesloten zijn bij Burgernet werd gevraagd om contact op te nemen met de politie als zij meer informatie hadden.

Politie doet ter plekke onderzoek

Politie-eenheden kijken uit naar de verdachten en hun auto en de recherche, zowel tactische als technische, is naar de plaats delict gegaan om daar onderzoek te doen. De tactische recherche gaat zich bezighouden met het opnemen van de aangifte en het horen van eventuele getuigen, de technische recherche gaat sporenonderzoek doen in en om de woning. Dat onderzoek is op dit moment in volle gang.