Woningoverval Schimmelpennincklaan: bewoner lichtgewond

BERGEN OP ZOOM – Vanavond is man in zijn woning aan de Schimmelpennincklaan overvallen door twee daders. De verdachten zijn voortvluchtig, bij de overval zou een bewoner lichtgewond zijn geraakt. Dat meldt Politieteam Roosendaal via de social media.

"Rond half negen zat de bewoner in zijn woning", aldus een politieverklaring. "Plotseling kwamen er twee onbekende mannen het huis binnen." Het tweetal viel de man aan, die op de grond viel. "Ze schopten en sloegen hem, waarna ze op de vlucht sloegen." De bewoner rende daarna achter de daders aan maar stopte toen het gewelddadige duo over een groot grasveld wegrende. "Het slachtoffer liep diverse verwondingen aan zijn lichaam op. Vermoedelijk heeft hij zijn pink gebroken. Hij is voor behandeling van de verwondingen naar de huisartsenpost gegaan."

Buurtonderzoek

Het is niet bekend wat het motief is van de gewelddadige overval, evenmin is duidelijk of er geld danwel goederen zijn buitgemaakt. De bewoner heeft inmiddels aangifte gedaan, de politie voert een buurtonderzoek uit.