Workshops online bankieren: een goede manier om er vertrouwd mee te geraken

BERGEN OP ZOOM – Er zijn nog heel wat mensen die opzien tegen het online bankieren en er om die reden zelf geen gebruik van maken. En dat terwijl met de juiste begeleiding en instructie het helemaal niet zo lastig is om er vertrouwd mee te geraken. Rabobank Zuidwest-Brabant geeft in oktober en november speciale workshops waarmee dit eenvoudig wordt bereikt.

Zowel op de kantoren in Bergen op Zoom als in Roosendaal worden deze workshops gegeven. De data waarop staan al vast. De exacte tijdstippen worden in overleg met de deelnemers bepaald.

In Bergen op Zoom zijn de eerst volgende workshops op dinsdag 2 oktober, op donderdag 25 oktober, op dinsdag 6 november en op donderdag 15 november. Het kantoor in Bergen op Zoom is gevestigd aan de Jacob Obrechtlaan 1.

In Roosendaal zijn de eerst volgende workshops op donderdag 4 oktober, dinsdag 23 oktober, donderdag 8 november en dinsdag 13 november. Het kantoor in Roosendaal is gevestigd aan de Laan van Limburg 2.

Aanmelden
Wie interesse heeft in één van de workshops kan zich aanmelden door een e-mailbericht te sturen naar particulieren.zwb@rabobank.nl. Bellen kan ook: het telefoonnummer is (0164) 56 25 00.