Zientuigen: de zintuigelijk waarneembare realiteit van SynapsZ

BERGEN OP ZOOM – In de weekenden tussen 14 augustus en 27 september exposeert Kunstcollectief SynapsZ in Het Koetshuis. Naast eigen kunstwerken ontvangt het kunstcollectief dertien gastkunstenaars, diverse musici, vertellers, acteurs, architecten en gastronomen, die in afwisselende samenstelling en op gezette tijden hun eigen invulling geven aan het thema ‘Zientuigen’. ‘Zientuigen’ is kijken, luisteren, proeven, voelen en ruiken.

De expositie is in deze periode elke vrijdag, zaterdag en zondag te bekijken tussen 11.00 en 17.00 uur, de toegang is gratis. Het Koetshuis (de voormalige Jeugdbibliotheek) is te bereiken via de achterpoort van Het Markiezenhof aan de Hofstraat. Per week worden er wijzigingen in de opstelling aangebracht, waarbij sommige kunstwerken plaats maken voor nieuwe. Zo blijft de tentoonsteling de toeschouwers ook bij een nieuw bezoek telkens weer verrassen!

Zondagmiddag 16 augustus was de opening van de expositie. KijkopBergenopZoom.nl was erbij. Klik hier voor het fotoalbum (foto's: Hans-Jorg van Broekhoven)

Fotobijschrift: De kunstenaars van SynapsZ (v.l.n.r.): Gerard Huisintveld, Fred de Ron, Hans Oerlemans, Aagje Pel en Richard de Weert. (foto: SynapsisZ)