Zwembad De Schelp tijdelijk beperkt bereikbaar voor vragen

BERGEN OP ZOOM – Vanwege de tijdelijke sluiting van zwembad De Schelp moeten ook de medewerkers voorlopig elders ondergebracht worden. Een aantal van hen verhuist zo lang naar sporthal De Boulevard. Tot die tijd is sprake van beperkte bereikbaarheid.

Heel veel mensen zitten met vragen over hoe het de komende maanden gaat. Gaan lessen elders door? Hoe zit het club- en schoolactiviteiten? Vragen als deze maar ook hele andere leven bij heel veel inwoners en organisaties, dat werd al snel duidelijk na het nieuws over de tijdelijke sluiting.

Website

Pas als de medewerkers min of meer geïnstalleerd zijn op hun tijdelijk locatie aan de overzijde van de Boulevard, kunnen ze hier antwoord op gaan geven. Er komt ook pas in de loop van volgende week meer duidelijkheid over eventuele alternatieven. Op dit moment wordt met man en macht gewerkt om de dienstverlening richting gebruikers weer zoveel als mogelijk op gang te brengen, meldt de gemeente. Vooralsnog kunnen mensen met vragen het beste de website van het zwembad volgen. Daar worden eventuele updates gegeven.

Stockfoto: Pixabay/asderknaster