Badr Hari gaat het opnemen tegen Rico verhoeven

HALSTEREN – In het tv-programma Peptalk! van Ziggo Sport Totaal was wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven te gast. Presentator Jack van Gelder bracht ter sprake dat volgens hem de Halsterse sportheld het nog wel een keer tegen Badr Hari op wilde nemen. Het antwoord zorgde voor enig opzien.

Rico is niet onder de indruk van Badr, bleek uit zijn onderkoelde reactie. Hij wendde zich via de camera tot de vermeende rivaal met de woorden: "Badr, je weet het hè? Ik sta te wachten, ik sta bovenaan. Als je nog eens een afscheidspotje wil… Let's go!" Dat liet het sporticoon zich geen twee keer zeggen, hij heeft de uitdaging inmiddels aangenomen.

Geen zorgen

Verhoeven liet in de uitzending nog weten absoluut geen zorgen te hebben over een treffen met Badr Hari. Die heeft al in geen jaren meer een topwedstrijd gespeeld, dus een gevaarlijke tegenstander is het niet meer volgens de huidige wereldkampioen. Presentator Van Gelder sloot dat deel van het gesprek af met de verwachting dat het de wedstrijd geheid een volle zaal op gaat leveren.