Bergse tienermeisjes (16) Sam Bruijs en Femke Lucas vermist

Bovenstaande oproep met foto's van beide meisjes, is via Facebook door de families verspreid. Inmiddels draagt Femke ook een beugel. (Foto: Facebook)

BERGEN OP ZOOM – De twee Bergse tieners Sam Bruijs en Femke Lucas, beide 16 jaar oud, zijn sinds dinsdag 15 november vermist. De families van beide meisjes hebben een bericht op Facebook verspreid met het signalement van de tieners. Vermoed wordt, dat het tweetal dinsdagmorgen rond 10.15 uur vanuit Bergen op Zoom naar vliegveld Eindhoven is vertrokken. Mensen die over informatie beschikken die naar de vermiste tieners kan leiden, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie. Mogelijk zijn ze afgereist naar Spanje (Malaga).

Waarschijnlijk zijn de twee tieners per trein of bus naar Eindhoven vertrokken, zo blijkt uit de oproep die op Facebook rouleert. Mogelijk waren ze daarbij in het gezelschap van anderen. Sam was op het moment van vermissing gekleed in een spijkerbroek, een blauw/zilverkleurig bomberjack en droeg zwarte allstars Adidas schoenen. Femke heeft een beugel en droeg bij haar vermissing jeans, zwarte sneakers en een mintgroene neplederen jacket. Zij had een antractietgrijze cowboybag bij zich.

Mensen die het tweetal of één van hen sinds dinsdag 10.15 heeft gezien worden dringend opgeroepen om het landelijke meldnummer van de politie te bellen: 0900-8844

De familie verzoekt Facebookgebruikers om de oproep zoveel mogelijk de delen en te verspreiden.