Binnenstadslab-nieuws: Nomineer nu jouw Winkelheld!

INGEZONDEN MEDEDELING

BERGEN OP ZOOM – Het Binnenstadslab introduceert een geheel nieuw fenomeen in Bergen op Zoom: de Winkelheld. In de Bergse binnenstad staan in winkels heel veel mensen klaar om het gasten en klanten naar de zin te maken. Samen met de bezoekers van al die verschillende bedrijven gaat het Binnenstadslab op zoek naar medewerkers, bedrijfsleiders of ondernemers die eruit springen.

Het wordt een verkiezing waar iedereen aan mee kan doen. Wanneer je vindt dat je ergens ontzettend vriendelijk geholpen wordt, door iemand die altijd nét een stapje harder voor je zet; of als je je extra welkom voelt omdat je naam nog bekend is bij die aardige meneer of mevrouw die je altijd helpt; dan is dat misschien wel een echte Winkelheld. Zo zijn er allerlei voorbeelden te bedenken van mensen die in de stad keihard hun best doen om bezoekers een speciaal gevoel te geven. Het Binnenstadslab is op zoek naar hun namen, voor de Winkelhelden verkiezing.

Vind jij dat iemand je echt in de watten legt, oprecht veel tijd voor je neemt, of bijvoorbeeld nooit te beroerd is om nóg eens iets uit te leggen? Dan kun je hem of haar nu omgekeerd ook eens een groot plezier doen. Stuur een mail naar binnenstadslab@bergenopzoom.nl en vertel waarom je deze persoon een winkelheld vindt. Uit alle inzendingen worden vijf Winkelhelden gekozen, die in het zonnetje gezet worden, in een speciaal tv-programma dat ZuidWest TV gaat uitzenden. Als die vijf Winkelhelden eenmaal bekend zijn, komt er zelfs een heuse verkiezing en mag iedereen via social media stemmen op zijn of haar ultieme kandidaat. Samen stemmen we zo wie de Winkelheld 2017 wordt. Doe je mee?

Meer weten over ondernemen in de centrum van Bergen op Zoom? Kom ook eens naar het Binnenstadslab stuur een e-mail.