Brabantse Wal Truckersrun heeft nog een klein zetje nodig

LEPELSTRAAT / BRABANTSE WAL – Om de twee jaar trekt er over de Brabantse Wal een lange stoet met trucks. Aan boord niet alleen trotse chauffeurs maar ook minder valide kinderen, soms met een verstandelijke beperking. De organisatie kan nog een kleine financiële injectie gebruiken voor de editie 2018.

De Brabantse Wal Truckersrun wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers en het voornemen is om dit jaar op 20 mei, Eerste Pinksterdag, weer een tour te maken. Er wordt gestreefd naar het mee laten rijden van maar liefst 100 vrachtwagens. Die rijden allemaal kosteloos mee natuurlijk maar dat wil niet zeggen dat voor de coördinatie van zo’n dag helemaal geen budget nodig is. En daar wringt de schoen nog een beetje. Daarom doen de enthousiastelingen die de run weer willen houden een oproep.

Hapje en drankje voor deelnemers

Om van de editie 2018 weer net zo’n succes te maken is eigenlijk nog zo’n 350 euro nodig. Dat geld wordt besteedt aan een consumptie en een koek voor de kinderen bij aanvang, een lunchpakketje voor onderweg en een zak friet met een drankje voor iedereen bij terugkomst. Om ook dat deel van de dag mogelijk te maken zoekt de organisatie nog wat sponsoren. Wie dit doel een warm hart toedraagt en een duit in het zakje wil doen, kan contact opnemen met Adrie Jochems, via zijn Facebookpagina of een e-mail.

De Brabantse Wal Truckersrun rijdt door Bergen op Zoom , Halsteren, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen, Kruisland, Wouw, Wouwse Plantage, Huijbergen en Lepelstraat. De organisatie van de hoopt zéér dat er wat mensen bij wil dragen aan het welslagen van een bijzondere dag met en voor een bijzondere doelgroep.

Afbeelding: Pixabay/Chrom72