CDA erg gelukkig met Stefaan Verheugt

BERGEN OP ZOOM – Bergenaar Stefaan Verheugt keert terug in de lokale politiek. De 27-jarige betrokken inwoner zette zich onlangs nog in voor betere deeltaxi-regelingen voor ouderen en mede daardoor ontstond een nieuwe interesse voor gemeenteraadszaken en verwante vraagstukken. Hij is alleen wel van partij gewisseld.

Een juichende mail van CDA-fractievoorzitter Annette Stinenbosch. Ze is duidelijk blij met de nieuwe aanwinst voor haar partij. Verheugt komt weer terug in de Bergse politiek, na een aantal jaar ertussenuit te zijn geweest voor zijn studie. Hij was eerder actief als duoraadslid bij Lijst Linssen en een aantal jongerenorganisaties zoals de jeugdraad en Eigenzinnig. Nu sluit hij dus aan bij de christendemocraten.

Bevlogen en altijd positief

Stefaan was al sinds 2012 CDA-lid, meldt Stinenbosch. Ze is duidelijk in haar nopjes met zijn keuze: “Wij genieten altijd van zijn bevlogenheid, zijn vrolijke maar toch realistische kijk op het leven. Hij weet iedereen positief te benaderen met altijd een lach op zijn gezicht.” De goedlachse maar strijdbare Bergenaar zette zich nog niet zo lang geleden in voor ouderen die klachten hadden over de Deeltaxi. Mede daardoor ontstond tijdens gesprekken met het CDA het idee om weer politiek actief te worden. De partij vroeg hem dit te doen en hij heeft ja gezegd, laat Stinenbosch opgetogen weten.

Foto: CDA Bergen op Zoom